Hybride Bijbelschool Deeltijd

Combinatie van thuisstudie en één zaterdag in de maand op school.

Duur en startmoment
4 jaar, september

Opleidingstype
Hybride Deeltijd (combi thuisstudie en studie op school)

Modules
42

Altijd al het onderwijs van Charis Bible College willen volgen, maar geen mogelijkheid kunnen vinden om naar Charis te komen, door een fulltime baan, andere verplichtingen of wellicht is de afstand te ver om wekelijks te komen? Pak dan nu je kans met ons Hybride programma.

Hybride is een combinatie van thuisstudie en studie op school. Je bekijkt het lesmateriaal thuis online op video; daarnaast heb je van september t/m juni één studiezaterdag in de maand op de school in Naarden, waarbij je live- en interactieve lessen krijgt.

De Hybride studievorm vraagt wel discipline bij het thuis bekijken van het video onderwijs. De gemiddelde belasting van videolessen die je thuis bekijkt is ongeveer 4 uur per week. Wat helpt bij de discipline is dat je op de studiezaterdag ‘bij moet zijn’ om de bekeken modules in groepsverband interactief te bespreken.

Programma

Thuis kijk je onderwijsvideo’s. Op de studiezaterdag krijg je livelessen, interactieve lessen zoals groepsbesprekingen en doe je praktijkopdrachten.

In de eerste twee studiejaren volg je het onderwijs van het eerste leerjaar van de Hybride Voltijd studievorm, en neem je voornamelijk kennis tot je en hoef je vrijwel geen praktijkopdrachten te vervullen.

In het derde en vierdestudiejaar volg je het onderwijs van het tweede leerjaar van de Hybride Voltijd opleiding, en krijg je naast onderwijs veel praktijkopdrachten. Aan het eind van het vierde studiejaar ga je 4 keer op ‘outreach’ naar bijvoorbeeld Amsterdam om daar op straat mensen aan te spreken en eventueel met/voor hen te bidden. Bijna aan het eind van je studie – in april – staat een missietrip naar het buitenland (ongeveer veertien dagen) op het programma.

Naast studeren op school moet je je soms dus ook thuis voorbereiden voor een praktijkopdracht (studiejaar 3 en 4), voor groepsbesprekingen, of voor een toets (die je thuis online maakt). Voor vrijwel alle modules moet je een toets maken.

In de eerste twee studiejaren wordt van je verwacht dat je de bijbel één keer helemaal doorleest; hiervoor ontvang je een bijbel-leesrooster.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor deze opleiding.

Opbouw

Na tientallen jaren van drugsmisbruik en dealen belandde Johan in de gevangenis. Op die plek leerde hij God kennen. Het onderwijs van Charis Bible College heeft zijn leven radicaal veranderd.

Johan Toet, Van drugscrimineel naar fulltime evangelist en oprichter van One In Him Foundation
Cindy vond Andrews onderwijs over ‘Je hebt het al!’ op internet, en dat opende haar ogen voor de principes van Goddelijke genezing.
Cindy Mezas, Senior Pastor Saturday Evening Church