Leiderschap Programma

Meld je aan voor het Leiderschap Programma van Charis Bible College. (Alleen voor Alumni van Charis)

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Deeltijd

Modules
31

Het Leiderschap Programma wat wij aanbieden, is specifiek bestemd voor afgestudeerden aan Charis die in leiderschap (gaan) functioneren, in een christelijke gemeente, een christelijke bediening en/of in het bedrijfsleven.

Een deel van de video-lessen worden gegeven door zakenmensen, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van investeren (Billy Epperhart) en het opzetten van bedrijven (Paul Milligan). Maar ook video-lessen op het gebied van leiderschap in de bediening, die gegeven worden door leraren als Greg Mohr, Barry Bennett en Duane Sheriff, vormen een essentieel onderdeel van het curriculum.

Het Bijbels gefundeerde leiderschapsmodel zoals dat bij AWM/Charis gehanteerd wordt, wordt onderwezen in diverse modules door dr. Dean Radtke. Dit zijn ‘pareltjes’ voor leiders, omdat je hier leert hoe je met teams veel effectiever te werk gaat, dan dat je ‘top down’ orders uitdeelt.

Het Leiderschap Programma wordt alleen als deeltijd opleiding aangeboden. Naast het volgen van de lessen, loopt de student gemiddeld één dagdeel per week stage binnen de AWM/Charis organisatie. Een andere stageplaats is bespreekbaar, maar alleen in uitzonderlijke gevallen.

Directors Training Program
Heb je de wens om in de toekomst ergens in de wereld leiding te gaan geven aan een kantoor van Andrew Wommack Ministries of aan een Charis Bible College, en de schoolleiding ziet in jou een (potentiële) leider, dan kan jou worden gevraagd om het aanvullende Directors Training Programma te volgen.

Dit zogenoemde D.T.P. is Engelstalig (niet vertaald in het Nederlands) en is te volgen naast of na het derdejaars Leiderschap Programma. Het D.T.P. is een programma dat specifiek gericht is op leiding geven binnen Charis/AWM. Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk om het D.T.P. te kunnen volgen. Naast een aanbeveling van je lokale Charis-directeur, is goedkeuring nodig vanuit Wolrd Outreach, onderdeel van Andrew Wommack Ministries Colorado.

Voor het starten en/of leiden van een Charis Bible College of een AWM-kantoor is het, na of naast het volgen van het D.T.P., noodzakelijk om een stagejaar (9 maanden) te doen, waarbij de stagiair bekend wordt met allerhande taken binnen de organisatie. Dit stagejaar is op eigen kosten en moet worden gedaan ‘op locatie’, dat wil zeggen in het werelddeel waar men de school of ministry wil gaan opzetten c.q. leiden.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor deze opleiding.

Opbouw

Na tientallen jaren van drugsmisbruik en dealen belandde Johan in de gevangenis. Op die plek leerde hij God kennen. Het onderwijs van Charis Bible College heeft zijn leven radicaal veranderd.

Johan Toet, Van drugscrimineel naar fulltime evangelist en oprichter van One In Him Foundation
Cindy vond Andrews onderwijs over ‘Je hebt het al!’ op internet, en dat opende haar ogen voor de principes van Goddelijke genezing.
Cindy Mezas, Senior Pastor Saturday Evening Church