Online Thuisstudie

Meld je aan voor de online thuisstudie van Charis Bible College.

Duur en startmoment
Individueel: max. 3,5 jaar, op elk gewenst moment. In groepsverband: 2 jaar, september

Opleidingstype
Online

Modules: 42

Wil jij ook genieten van levens veranderend Bijbels onderwijs van Charis Bible College, maar heb je niet de mogelijkheid om naar school te gaan? Dan is de Online Thuisstudie wat voor jou. Met de thuisstudie volg je online de videolessen van de 42 modules uit het eerste leerjaar van de Charis voltijdopleiding. Het tweede leerjaar kun je niet als online thuisstudie volgen, omdat dat veel meer een praktijkjaar is. De online thuisstudie kun je op twee manieren doen.

1. Thuisstudie op je eigen tempo (max 3,5 jaar – starten op elk gewenst moment)

Hoewel het samen studeren veel toevoegt, kunnen er redenen zijn waardoor je liever thuis studeert. Met de individuele thuisstudie volg je de 42 modules op je eigen tempo, en op tijden dat het jou uitkomt.

Je schaft de thuisstudie aan per opeenvolgend pakket van 7 modules. Pas als je een pakket hebt afgerond, kun je het volgende pakket aanschaffen. Er zit dus wel een volgorde in de te bestuderen pakketten.

Maximale tijdsduur: 3,5 jaar Dit komt neer op een studiebelasting van 8 lesuren per maand (1 module).

2. Thuisstudie met online groepsbijeenkomsten (met vast rooster in 2 jaar)

Als je de thuisstudie volgt volgens een 2-jarig vast programma/rooster, dan kom je maandelijks online samen met medestudenten die samen met jou zijn gestart met dit programma. Deze online samenkomsten worden geleid door een coach. Je blijft dus thuis studeren, maar móet een lesrooster volgen en de toetsen binnen een bepaalde tijd hebben gemaakt. Voor de online samenkomst moet je natuurlijk ‘bij’ zijn met je rooster, om mee te kunnen praten tijdens de groepsbespreking, je vragen te kunnen stellen, je openbaringen uit de lesstof te kunnen delen, etc. Daarnaast zal er online ook af en toe les worden gegeven tijdens deze groepsbijeenkomsten.

Coach
Zodra wij jouw aanmelding voor de Online Thuisstudie binnenkrijgen, krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze neemt contact met je op en helpt je verder op weg met het opstarten van de cursus. Ook is hij/zij jouw aanspreekpunt voor zolang jouw cursus duurt. Je kunt bij hem/haar terecht voor vragen over de lesstof, je getuigenis of openbaringen met hem/haar delen, maar ook voor andere vragen met betrekking tot Charis of de studie. Ook houdt jouw coach je op de hoogte van activiteiten binnen Charis die interessant voor je kunnen zijn.

Programma
Verreweg de meeste modules bestaan uit 8 videolessen van 50 minuten. De video’s zijn ondertiteld of op schrift vertaald, in het Nederlands. Voor 3 modules moet je een boekwerkje doorlezen. Na elke module maak je een toets; de tijd die dat gemiddeld kost is 20 minuten. Naast dit alles volg je een bijbel-leesrooster, waarbij je tijdens je studie één keer de hele bijbel doorleest.

Certificaat
Als je alle 42 modules hebt afgerond (met bijbehorende toetsen), ontvang je een certificaat
Dit certificaat geeft toegang tot het tweede leerjaar dat je alleen in voltijd (wekelijks) of hybride (voltijd of deeltijd) studievorm kan doen; dus in één of twee studiejaren.

Overstap van thuisstudie naar on-campus studie
Omdat je als thuisstudie cursist dezelfde modules volgt als een ‘on-campus’ student (1e leerjaar), zijn er ook mogelijkheden om halverwege de studie over te stappen naar de Hybride deeltijd studievorm op onze school in Naarden.

Na behalen certificaat kun je

  • In 1 jaar het tweede leerjaar van de opleiding voltooien, door in te stappen bij:
    • 2e leerjaar Voltijd (4 dagdelen p/w op school), of
    • 2e leerjaar Hybride Voltijd (combi van thuisstudie en 20 zaterdagen per jaar op school)
  • In 2 jaar het tweede leerjaar van de opleiding voltooien, door in te stappen bij
    • 3e studiejaar Hybride Deeltijd (combi van thuisstudie en 10 zaterdagen per jaar op school)

Evenals bij de Online Thuisstudie wordt ook bij de Hybride studievorm videolessen online thuis bekeken. Voor de live- en interactieve lessen komt de Hybride student op zaterdagen naar school.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor deze opleiding.

Opbouw

Na tientallen jaren van drugsmisbruik en dealen belandde Johan in de gevangenis. Op die plek leerde hij God kennen. Het onderwijs van Charis Bible College heeft zijn leven radicaal veranderd.

Johan Toet, Van drugscrimineel naar fulltime evangelist en oprichter van One In Him Foundation
Cindy vond Andrews onderwijs over ‘Je hebt het al!’ op internet, en dat opende haar ogen voor de principes van Goddelijke genezing.
Cindy Mezas, Senior Pastor Saturday Evening Church